WienXtra Soundbase

WienXtra Soundbase

Soundbasen kotisivut

soundbaseJyrkiEräkorpi1

10.11. Opintokäynti Soundbase klo 21-
Soundbase on WienXtran vapaa-ajan ohjelma on jossa nuorten lauluntekijöiden / laulajien on mahdollista esiintyä 10 minuuttia.

Osoite:
B72
Hernalser Gürtel Bogen 72-73
1080 Wien
U-Bahnlinien: U6, Pysäkki: Alser Straße

Alueena kyseinen seutu oli vetovoimainen ja uskottava, sijaitsihan vieressä kymmeniä erilaisia sekä musiikki- että esim. stand up- clubeja, metro-radan alla kivijalassa. Ainakaan sijainti ei leimaa mitenkään kävijoitä. Kyseessä on WienXtran ohjelma joka mahdollistaa toiminnan. Tilaa on mahdollista myös käyttää yksityistilaisuuksiin, konsertteihin ja juhliin.
Meidän paikalla ollessa tilassa oli muutamia kymmeniä nuoria, jotka tuntuivat olevan esiintyjien ystäviä.

Koko illan esitykset olivat Rap- ja hiphop-esityksiä, ja ne koostuivat yksittäisistä esityksistä ja battleista. Soundbasessa järjestetään myös tilaisuuksia joissa ammattilaiset antavat vinkkejä, ja arvioivat kannustavassa ilmapiirissä aloittelevia artisteja.

soundbaseJyrkiEräkorpi3

soundbaseJyrkiEräkorpi2

Koska alkoholi- ja tupakkalaki sallii oston ja käytön kuudestatoista ikävuodesta ylöspäin, ei se juurikaan eronnut mistä tahansa clubista. Tämä puhuttikin suomalaista delegaatiota ja pohdimme kyseisen mallin hyviä ja huonoja puolia. Huonoista puolista ehkä keskeisimpänä alkoholimyönteinen ilmapiiri, jota tietysti katsottiin suomalaiseen alkoholipolitiikkaan perspektiivistä.

Soundbasen Facebook-sivu

Jyrki Eräkorpi, Ulla Huhtinen, Erkki Laukkanen

n/a